Mikä on Låda?


Låda on palvelu, jonka kautta voit helposti lähettää ilahduttavan lahjan ja viestin ystävälle, perheenjäsenelle, kollegalle tai juuri sille tyypille elämässäsi, joka sitä tällä hetkellä tarvitsee. 

Låda on olemassa, jotta ilahduttaminen olisi helpompaa!

Lådan idea syntyi, koska perustajamme Lotta itse olisi käyttää tällaista palvelua. Lotan veli oli sairastunut vakavasti, ja Lotta halusi lähettää kiitoslahjan häntä hoitaneille sairaanhoitajille. Hauskan ilahdutuslahjan lähettäminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Ajattelimme: olisipa helpompi tapa lähettää jotain ilahduttavaa!

Vuoden aikana on valtava määrä eri hetkiä, jolloin ystävän, tuttavan tai vaikkapa kollegan ilahduttaminen on tärkeää. On merkkipäiviä mutta myös muita elämän huippuhetkiä ja karikkoja: ylennyksiä, eroja, kosintoja, huonoja päiviä, vuosipäiviä tai tragedioita. Aina eivät sanat riitä, ja aina ei voi olla ystävän luona vaikka haluaisi. Joskus ei oikein edes tiedä, mitä sanoa.

Siihen tarpeeseen kehitimme Lådan. Låda on rakkautta, kun rakkautta ei voi lähettää. Låda ilahduttaa ja yllättää, ja se on henkilökohtainen, koska käsinkirjoitettu viesti tulee juuri sinulta.

Verkkokaupassamme on erilaisia lådia erilaisilla sisällöillä. Niiden nimet ovat suuntaa-antavia, mutta vain sinä tiedät, millä milloinkin haluat ketä ilahduttaa. Onnea-lådan voi lähettää siis muulloinkin kuin onnitteluaikeissa, koska sinä itse päätät, mitä korttiisi kirjoitat.