FAQ eli usein kysytyt kysymykset


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Låda toimii?

Valitset haluamasi Lådan ja sen mukaan haluamasi kortin. Kirjoita teksti, ja me kirjoitamme sen korttiin käsin. Kassalla voit päättää mihin Låda lähetetään, eli esimerkiksi suoraan vastaanottajalle.

Voinko tilata Lådan itselleni?

Totta kai! Lådat ovat ihania, ja joskus se, joka eniten tarvitsee ilahdutusta on juuri sinä itse! Kassalla vaan kirjoitat vastaanottajan osoitteeseen omasi.

Kuuluuko toimitus vastaanottajalle Lådan hintaan?

Toimitus vastaanottajan lähimpään postiin kuuluu aina Lådan hintaan. Mikäli haluat lähettää Lådan suoraan vastaanottajan ovelle tai työpaikalle, on sekin mahdollista toimituskuluja vastaan.

Miten toimitatte paketin vastaanottajalle?

Yhteistyökumppanimme toimituksissa on Posti.

Vaikuttaako koronavirus toimintaamme?

Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan tavaroiden lähettäminen ja vastaanottaminen on turvallista, ja olemme uskaltaneet käynnistää toiminnan juuri nyt, vaikka elämme poikkeusaikaa. Koronavirus saattaa vaikuttaa joihinkin alihankkijoidemme mahdollisuuksiin pitää kiinni toimitusaikatauluista, mutta juuri nyt meillä on kaikki tarvittava varastossa.

Toimitatteko kansainvälisesti?

Emme vielä!

Jotain puuttuu Lådastani. Mitä teen?

Elävät ihmiset pakkaavat lådat ja kirjoittavat kortit, ja joskus virheitä sattuu! Lähetä sähköpostia osoitteeseen backlund.lotta@gmail.com ja teemme kaikkemme, jotta homma menee kohdilleen! Lisää mielellään kuva ja tilausnumero, siitä mikä meni pieleen, niin korjaamme asian.

Laitatteko Lådaan kuittia?

Emme koskaan! Valtaosa lådista on lahjoja ja usein yllätyksiä, ja siltä ne näyttävät vastaanottajalle. Låda sisältää vain lähettäjän päättämän kortin hänen haluamallaan tekstillä. Lähettäjä saa sähköpostitse tilausvahvistuksen ja kuitin.

Tilaukseni kanssa on ongelma.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen backlund.lotta@gmail.com, niin selvitämme!

Korjaatteko oikeinkirjoituksen kortin tekstiin?

Emme. Me kirjoitamme täsmälleen sen, mitä tilauksessa lukee. On olemassa kaikenlaisia inside-vitsejä, joista me emme voi tietää, joten me emme sörki viestiäsi, vaan kirjoitamme sen sanasta sanaan korttiin. Kannattaa siis tuplatsekata oma viesti vielä ennen lähettämistä!

Tietääkö vastaanottaja keneltä Låda on?

Kyllä, JOS kirjoitat sen korttiisi! Ellet kirjoita korttiin nimeäsi, emme itsenäisesti sitä sinne lisää.